⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓

Resident Evil® Operation Raccoon City hack Shooter genres

⇧⇧⇧⇧⇧⇧⇧⇧⇧⇧⇧⇧

 

 

Zet ondertitels. Zij zijn zo grappig. Jezus, niet meer waar rennen werd, alsjeblieft yoghurt meer. RESIDENT EVIL: Operatie Raccoon City Alle tussenfilmpjes.

 

 

Ik dacht dat hunk zou gaan vragen of ik heel vaak even naar het clouddistrict ga. Resident Evil Operation Raccoon City - Deel 2 - Corruptie. [Help] Resident Evil: Operatie Raccoon City. Wolfpack is badass. dat is de enige reden waarom ik van dit spel hou. Ik herinner me dat de multiplayer een goede tijd was. Ik en een van mijn vrienden speelden het bijna elk weekend samen op XBox Live kort na de releasedatum. We hebben er ruim 100 uur aan besteed en ik speel dit spel nog steeds alleen omdat het een schuldig plezier is. Heb je trouwens ooit de kans gekregen om de DLC te spelen in deze game waarin je als US Military speelde?

Zou het niet erg vinden als ze in de toekomst een team van huurlingen met hunk voor soortgelijke paraplu-overblijfselen waren. Deze game is een allegaartje. Het is duidelijk dat ze niet het grootste budget of creatieve team hadden of niet genoeg gepolijst, de game heeft veel echt coole concepten, esthetiek, stijl, muziek en algehele sfeer. Ik zou het niet erg vinden als een vervolg / remake het initiële potentieel maximaliseerde.

Meest coolste ding in het spel. Hunk A.K.A Magere Hein. 0:30 seconden, cloack bezet. Ik neem aan dat dit een wat als verhaal XD is. Ik mis de klassieke versie waarbij het T-virus schade aanliep in Jills borst. Je was zo aardig tegen dit spel, aww. Eerlijk gezegd is er eigenlijk een hele goede verklaring voor het actieaspect in latere games. In de eerste game speel je als een team van agenten die nog nooit zombies of BOW's hebben gezien. In re2 speel je als nieuwkomer en student. Dit zijn slechts gemiddelde mensen, ze MOETEN bang zijn. Maar wat gebeurt er in latere games? Je speelt steeds weer dezelfde terugkerende personages die dit soort dingen eerder hebben aangepakt en niet meer bang zijn. Dus met die context is het volkomen logisch dat games met deze terugkerende strijdgeharde personages meer op actie zijn gebaseerd, omdat de personages niet meer bang zijn. En in de context van dit spel zijn dit overkoepelende agenten die speciaal zijn getraind in het omgaan met zombies en BOW's. En daarom heb ik nog steeds waardering voor deze actiegerichte re-games, want gezien de context van wie je in deze games bent, is het volkomen logisch dat je personage, en dus JIJ, niet bang hoeft te zijn. Voor mij is het verhaal het belangrijkste in deze serie. Ik geef de voorkeur aan de oude survival-horror-roots zoals iedereen, maar deze games zijn nog steeds geweldig voor wat ze zijn. Soms speel ik graag als de bange verwarde groentje en student, maar soms wil ik spelen als speciaal getrainde agenten en deze monsters gewoon vernietigen. Beide dingen bestaan ​​in deze gamewereld, sommige personages zijn gewoon niet bang voor deze dingen en hebben wel de munitie om ervoor te zorgen. En daar ben ik goed in.

[Resident Evil Operation Raccoon City] Iedereen die geïnteresseerd is in het proberen van RE ORC online trofeeën. Ik hield echt van het idee van dit spel en de personages erin, maar de gameplay en de mechanica waren verschrikkelijk. Het is jammer dat de verhaallijn geen canon is, het zou geweldig zijn om ooit in de toekomst verdere ontwikkeling of referentie van deze personages te zien. Hier zien we dat de Chinezen een enorme tarra hebben door tentakels (͡ ͜ʖ ͡. Resident Evil Operation Raccoon city - Deel 5 - Te betalen. Resident Evil Operation Raccoon City - Deel 4 - Gegaan Rogue. Ergerste wereld ooit. Mensen zouden tegen het virus moeten vechten in plaats van zelfmoord te plegen en het de zombies alleen maar gemakkelijker te maken.